Ambachtelijke Keuken

Biologische ingrediënten, eigen moestuin

 

In de keuken van het Rijk van de Keizer koken Henri Musch en Arjen Wokke met hun team, stoere eigentijdse gerechten met zoveel mogelijk biologische ingrediënten en seizoensproducten.

John Hannema geeft culinair advies en doet art direction.

 

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen moes- en kruidentuin. Daarnaast worden boeren en telers uit de buurt betrokken bij de dagelijkse aanvoer.

 

Klik hier voor onze menukaart. 

 

 

Zo 17 Dec: Muzikaal Kerstdiner 

 

Tickets zijn in de verkoop voor ons Kerstdiner "Notte di Natale" i.s.m Vinopera en Opera per Tutti bij het Rijk van de Keizer. De avond starten we met een mondvermaakje en een glas bubbels. Aansluitend een feestelijk diner omlijst door een geweldige operaconcert. Meer

 

 

Wil je reserveren? Dat kan via: info@hetrijkvandekeizer.nl of 020-4977506.

 

Kookworkshops

Voor particulieren en bedrijven

 

Het Rijk van de Keizer wil haar bezoekers graag iets tastbaars meegeven. Een herinnering, een nasmaak of een keukengeheim. Daarom verzorgen wij kookworkshops vanaf 12 personen voor particulieren en bedrijven.

We stellen ook workshops op maat en op verzoek samen. Denk aan mondvermaakjes (tapas, pintxos, mezzes) toetjes of bonbons maken, streekgroenten, outdoor cooking, de aller-lekkerste (biologische) wijnen proeven, of op de fiets naar de boer.

Klik hier voor onze basis kookworkshop. 

 

 


 

 

 

 

Catering op locatie

De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Het Rijk van de Keizer is befaamd geworden met catering. Ooit begon John Hannema met een huiskamerrestaurant in de Jordaan waar hij keizerlijke appeltaarten bakte geinspireerd op de Westertoren.

 

Vanuit daar ontwikkelde hij unieke cateringprojecten en gastronomische scenario's!

 

We bespreken graag de mogelijkheden om voor jou iets bijzonders neer te zetten op een locatie naar wens. Bel of mail ons op tel. 020-4977506 of info@hetrijkvandekeizer.nl.

 

Projecten

Eten houd niet op

bij de rand van de tafel....

 

Food Design

Product ontwikkeling

Eetvoorstelling op de Parade

Fresch en Light

Flying festival

Camping de Keizer

Buitenleven

Boekenbal

Holland Festival

Biologische schoollunches

Kavel 9