Cantina in de Zomer!

Per 1 April is de Cantina weer open!

Dinsdag t/m zondag van 11 tot 19 uur.  

Je kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie, verse thee, biologische sappen, huisgemaakte limo's en taarten. Lunch, soep, salade maar ook voor een borrel met hapjes. Dit alles bij de (overkapte) buitenplek van het Rijk.  

 

Iets te vieren? 

Op reservering maakt de keuken de lekkerste Brunch of High-Tea! 

 

Voor meer informatie kan je ons mailen: info@hetrijkvandekeizer.nl

of bel onder kantoortijden 020-4977506

Volg ons op facebook, twitter of instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

 

Cantina Agenda:  

Sinds 01 Apr: zijn wij weer volledig open!

Dinsdag t/m zondag van 11.00 - 19.00 uur.

  

Zo 07 Mei: Live-muziek bij de Cantina

Julia van der Marck en Koen Alvarez komen spelen! Zij vormen sinds kort het duo "Kings & Crowns". Ook deze keer kan je blijven eten. Een warme maaltijd € 13,50. Meer

 

Zo 14 Mei: Moederdag bij de Cantina

Dit is dé dag om moeders in het Bloemetje te zetten! Denise van Floristal komt met verschillende bloemen, zodat vaders en/of de kids zelf een boeket kunnen samenstellen. Ook Chanti Mai komt om samen met de kinderen op een speelse manier de wereld van Yoga te ontdekken. Reserveren is fijn. Meer

 

Reserveren via: info@hetrijkvandekeizer.nl of onder kantoortijden 020-4977506.

 

 

 

 


Eigen Moestuin?

Bijzondere groenten, kruiden en bloemen

Sinds maart 2009 hebben wij een moestuin en kruidentuin. Hier verbouwen we veel voor ons restaurant en de Cantina. We experimenteren met onbekende, inheemse en uitheemse groenten, kruiden en bloemen. Natuurlijk is de maat van de moestuin niet groot genoeg om te kunnen koken voor onze vele gasten, dit wordt aangevuld door kleine leveranciers uit de nabije omgeving en Tuinen van West.


De tuinen staan onder leiding van Laura de Monchy, kunstenares. Tuin- en buitenleven specialist Vicky Stork heeft de moestuin met Laura opgezet en was een vaste medewerker van Seasons magazine. 

 

Kijk ook eens op de website van Laura de Monchy die zelf unieke gerecyclede lampen en sieraden maakt en ook armbanden ontwerpt samen met een sociale onderneming uit Mali.

 

Gezocht:

Vrijwilligers om de Moestuin te beheren.
We zijn op zoek naar een stel of vriendenclubje die er een heel seizoen voor kunnen gaan. Daar staat natuurlijk wat tegenover, interesse?

Mail naar john@hetrijkvandekeizer.nl