Cantina in de Zomer

Dinsdag t/m zondag van 11 tot 19 uur.  

Je kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie, verse thee, biologische sappen, huisgemaakte limo's en taarten. Lunch, soep, salade maar ook voor een borrel met hapjes. Dit alles bij de (overkapte) buitenplek van het Rijk.  

 

Iets te vieren? Op reservering maakt de keuken de lekkerste Brunch of High-Tea! Volg ons ook op facebooktwitter; of instagram en blijf daarmee op de hoogte van het laatste nieuws! 

* De wintermaanden elke zondag open van 11.00 - 19.00 uur in onze Huiskamer.

 

CANTINA AGENDA:  

Do 07 Sep: Cantina gesloten v.a 15 uur. 

Zo 10 Sep: Live muziek bij de Cantina

V.a 15u spelen Mirjam Zuiderveld & gitarist Pieter Nanuru bij de Cantina. Mirjam met haar unieke stem, mooie teksten en het bijzondere gitaarspel van Pieter zal jullie hopelijk een fijne Cantina zondag bezorgen. Meer

 

Za 16 Sep: Cantina gehele dag gesloten.  

Wil je reserveren? Dit kan via info@hetrijkvandekeizer.nl of bel onder kantoortijden naar 020-4977506

 

Eigen Moestuin?

Bijzondere groenten, kruiden en bloemen

Sinds maart 2009 hebben wij een moestuin en kruidentuin. Hier verbouwen we veel voor ons restaurant en de Cantina. We experimenteren met onbekende, inheemse en uitheemse groenten, kruiden en bloemen. Natuurlijk is de maat van de moestuin niet groot genoeg om te kunnen koken voor onze vele gasten, dit wordt aangevuld door kleine leveranciers uit de nabije omgeving en Tuinen van West.


De tuinen staan onder leiding van Laura de Monchy, kunstenares. Tuin- en buitenleven specialist Vicky Stork heeft de moestuin met Laura opgezet en was een vaste medewerker van Seasons magazine. 

 

Kijk ook eens op de website van Laura de Monchy die zelf unieke gerecyclede lampen en sieraden maakt en ook armbanden ontwerpt samen met een sociale onderneming uit Mali.

 

Gezocht:

Vrijwilligers om de Moestuin te beheren.
We zijn op zoek naar een stel of vriendenclubje die er een heel seizoen voor kunnen gaan. Daar staat natuurlijk wat tegenover, interesse?

Mail naar john@hetrijkvandekeizer.nl